Kucing Garong

“Uwong iku gak adoh, podo ae ambek kucing” tukang becak seng lagi mancal iki langsung nyeletuk pas becake seng tak tumpaki simpangan ambek arek lanang-wedok mlaku gandengan nang ngarep pabrik rokok Wismilak nang buntaran.
Spontan ae aku langsung takon “kok iso ngono cak opo’o?”. langsung dengan semangat 45 tukang becake njawab njlentrehno “gak podo yo’opo?kucing iku nek ono wedokan mesti nggelibet ae, gak ngara bosen marani nek durung kenek. Podo, masio arek lanang lak ngono, nek sek durung kenek-kenek lak mesti diparani ae terus nang omahe,” jarene maneh. Baca lebih lanjut

Iklan